Support

Wat is een CMS?

Wat is een content management systeem (CMS)? Een content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Hoe weet ik dat ik in de toekomst Joomla (CMS) kan blijven gebruiken? Joomla (CMS) is momenteel een van de populairste open source CMS wat wordt ondersteund door een grote en als maar groeiende internationale community van behulpzame gebruikers en getalenteerde ontwikkelaars. De wortels van Joomla! gaan terug naar 2000, en met meer dan 200.000 enthousiaste community leden ziet de toekomst er rooskleurig uit voor dit meervoudig bekroonde Joomla! project.

Rate this item
(1 Vote)
More in this category: « Joomla Waarom Open Source »

1 comment

  • Arie Appeldoorn

    Andere concurrent met minder mogelijkheden maar zeker zo goed is het bekende Wordpress. Deze word vaak gebruikt bij Blogs.

    Report
    posted by Arie Appeldoorn zaterdag 03 mei 2014 15:03 Comment Link
Login to post comments
back to top