Mogelijkheden

Wie bieden u een compleet pakket van A tot Z

Daar wij een schat aan ervaring op veel gebieden hebben opgebouwd kunnen wij u bijna altijd helpen. Hierdoor hoeft u niet steeds te shoppen en weer op onderzoek te gaan van het ene naar de andere bedrijf. Wij bieden u het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website aan met de meest geavanceerde technieken die het open source CMS Joomla te bieden heeft. Bent u niet tevreden met uw huidige website dan restylen wij deze graag voor u zodat u weer tevreden bent. Bent u slecht vindbaar op het internet dan kunnen wij u zoekmachineoptimalisatie aanbieden. Nog geen logo of huisstijl ? Als ervaren DTP'er kan ik u hiermee zeker helpen. Vergeet niet aan de marketing te denken d.m.v. Google Adwords en/of een Facebookcampagne om een specifieke grotere doelgroep te bereiken. Lees hieronder verder over de diverse mogelijkheden die ik bied.

Webdesign

Een goede website toegespitst op uw doelgroep is een vak apart.

website1a

website2a

website3a

Ankth is specialist op het gebied van webdesign. Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk daar het uw visitekaartje van uw onderneming is. Een goed ogende overzichtelijke website zorgt ervoor dat bezoekers terug komen. Ons doel is altijd om de huisstijl van uw bedrijf terug te laten komen in uw website. Na het zien van uw website moeten bezoekers een goed beeld krijgen van de diensten van uw onderneming.


 

Content voor uw website

De content, oftewel de inhoud van uw website is natuurlijk het belangrijkste waar het om gaat. Vreemd genoeg wordt dit aspect vaak onderbelicht. Wat komt er eigenlijk aan tekst op uw website te staan? Het onderwerp van uw website dient enigszins populair te zijn, zodat er naar gezocht wordt. Maar er dient niet te veel concurrentie voor dat onderwerp te zijn. Indien het onderwerp te veel concurrentie heeft, is het zaak om het onderwerp van uw website te versmallen. In plaats van Reizen, kunt u bijvoorbeeld “Reizen naar de Provence” kiezen. Er zijn vele website onderwerpen te verzinnen. Het gaat erom creatief met de mogelijkheden om te gaan. Iedereen richt zich vaak op hetzelfde thema. Maar geef een bepaalde draai aan dat thema, en u bent uniek. Uw website gaat zich dan richten op een niche, in plaats van een algemeen onderwerp. De teksten op de website dienen uit te stralen waar u voor staat, zodat de klant weet waarvoor zij bij u terecht kunnen. Dus houd dit dan ook kort maar krachtig.

Onderhoud

Voorop gesteld: niet iedere website maakt gebruik van een content management systeem of heeft dat nodig. Indien een website statisch is, zoals de eenvoudige presentatie van een bedrijf, dan is het overbodig. Een statische website met de presentatie van een bedrijf is meestal weinig succesvol. Een succesvolle website biedt vele informatieve pagina's, en is meestal dynamisch: hij blijft groeien en blijft up-to-date.

Redesign

U heeft al een website maar bent niet tevreden. Bij het redesign van uw website is de website usability een zeer belangrijk aandachtspunt ofwel het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites waarbij uw bedrijf centraal staat. Een website kan worden gezien als een middel om mensen te beïnvloeden door middel van emotie. Kleurgebruik, typografie en layout is dan ook zeer belangrijk daar dit de eerste dingen zijn die in het oog springen en dus mensen moeten aanspreken. Eerste indruk is dus echt de belangrijkste. Hoe vaak kom je een website tegen welke een onoverzichtelijk allegaartje is met weinig aansprekende kleuren? Beijkt u dan de hele website of klikt u meteen door naar een andere website die u wel aanspreekt.

Webshop

U wilt graag een webshop starten om uw producten te verkopen? Start dan direct met een professionele webshop om kopers te triggeren een bestelling te plaatsen via uw webshop. Natuurlijk kunnen we diverse betaalmethodes integreren zoals iDEAL en PayPal. Dit zorgt er meteen voor dat bezoekers op een veilige manier kunnen betalen door beveiligde verbindingen.

Logo en Huisstijl

Ik ontwerp met veel plezier uw Logo en Huisstijl.

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Uw Logo en Huisstijl bepalen de eerste indruk bij de visuele communicatie met uw cliënten. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het dus van belang dat uw logo en huisstijl herkenbaar en passend bij u en uw onderneming zijn. Uw klant moet door het zien van uw logo en huisstijl positieve associaties krijgen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, posters, flyers, folders, raambestikkering, vlaggen, rollup banners, advertenties etc. Hierin heb ik inmiddels veel ervaring opgebouwd zodat ik voor u mooie aansprekende producten kan ontwerpen. Het drukken hiervan gebeurt door vooraf geselecteerde drukkers met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Natuurlijk krijgt u vooraf een prijsopgave zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ik lever ook aan u de originele EPS/PDF formaten van uw logo zodat u deze altijd in uw bezit heeft.


Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO ofwel search engine optimalisation genoemd) is een manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Bijna alle marketing artikelen gaan voornamelijk over zoekmachine optimalisatie voor Google. Dit omdat Google een marktaandeel heeft van meer dan 85%. Driekwart van alle internetgebruikers bezoekt websites na een zoekactie in Google. Het is dan ook van groot belang dat uw website onder de voor uw bedrijf belangrijkste trefwoorden goed vindbaar is in Google. Lees meer onder het menuitem support wat er zoal komt kijken bij zoekmachine optimalisatie.

Advertentie

Adverteren

Ik ontwerp graag uw advertenties voor diverse tijdschriften en kranten. Een advertentie kan u direct klanten opleveren. Inmiddels heb ik diverse succesvolle advertenties ontworpen voor diverse bladen.


Marketing

Google adverteren (ook wel bekend als Google Ads) betekent dat er bij relevante zoekopdrachten een advertentie wordt getoond boven of naast de organische zoekresultaten. Hierbij dient er betaalt te worden voor elke keer dat er een bezoeker klikt op de advertentie. De zoekwoorden kunnen beheerd worden met het populaire online advertentieprogramma Google Adwords. U bepaalt van te voren het gewenste budget bijvoorbeeld 10 euro/dag.

Social Media

Social Media is een ideale tool om uw doelgroep te bereiken.

facebook1a

facebook2a

facebook3a

Vergeet in dit huidig social media tijdperk niet het belang en de kracht van social media in de vorm van Facebook. U kunt hiermee een grote doelgroep bereiken. Ook hier kun je reclamecampagnes voeren met een van te voren vastgesteld budget om zo zoveel mogelijk 'likes' te verzamelen. Ik vertel u hier graag meer over. Vanzelfsprekend kan ik ook een zakelijke Facebookpagina voor u aanmaken en inrichten.

 

Ja ik wil een vrijblijvende offerte

Te mooi om waar te zijn

Vaak is het te mooi om waar te zijn: een complete professionele website voor slechts 499 euro of bij sommige aanbieders voor 20 euro per maand via hun 'zelf' geschreven software. Klinkt goed, toch. En als dit bedrijf ineens de prijzen vervijfvoudigd en als je graag weg wilt gaan bij hen omdat je niet tevreden bent. Dan heb je een probleem en kun je je eigen website dus niet verhuizen en zit je vast aan hen. En dat komt vaker voor dan u denkt want dit stukje vergeten ze nu net te vertellen tijdens het kennismakingsgesprek. Veel ondernemers die op dit soort aanbiedingen ingaan, blijven vaak teleurgesteld achter. Voor een dergelijk bedrag kan immers best een eenvoudige website ontworpen worden, maar dan wel eentje die op meerdere punten tekort schiet. Tegenwoordig worden er veel dingen verwacht van een website. Zo moet de website goed vindbaar zijn voor potentiële klanten, aansprekend zijn, prettig navigeren, overzichtelijk zijn, op meerdere apparaten goed weergegeven worden en de identiteit van een bedrijf goed overbrengen op de doelgroep. Dit zijn basisvoorwaarden waaraan elke moderne website dient te voldoen. Vaak falen dit soort aanbieders hopeloos op meerdere van deze vlakken.