Visuele identiteit

Niets is zo belangrijk als een herkenbare en duidelijke identiteit. Kortweg: alles wat zichtbaar is, is een uiting van visuele identiteit van een organisatie. Het is meer dan een logo en een huisstijl. Het doel is om een positief beeld van de organisatie te creëren bij verschillende doelgroepen. De visuele identiteit van een organisatie is “het gezicht” van je bedrijf.

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl ontwerp is onderdeel van jouw visuele identiteit. De huisstijl is jouw grafische imago naar de buitenwereld. Het ontwerpen van een huisstijl bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen ben je er niet. Een logo moet goed passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het belangrijkste bij een logo is dat het herkenbaar is. Wij ontwerpen een logo dat past bij jouw bedrijf.

De huisstijl ontwerpen wij volledig op maat en naar jouw specifieke wensen. Daarbij gebruiken we jouw nieuwe of bestaande logo. We houden rekening met de doelgroep waar je bedrijf zich op richt.

Naast alleen het logo en huisstijl ontwerp, kunnen we jou ook verder helpen met het drukwerk op briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Ook voor flyers, roll-up banners, vlaggen, spandoeken, posters etc. zijn wij jou graag van dienst.

Domeinnaam en hosting

Naast de bouw van websites bieden we ook hosting en domeinregistratie aan, zodat je volledig ontzorgt kan worden. Domeinnamen zijn de adressen van het internet. Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud op een server die toegankelijk is via een website. Een server is een geavanceerde computer die in verbinding staat met het internet en in een datacenter staat. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om je website te bekijken.

Website

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden goed uitziende en prettig werkende responsive websites die bijdragen aan jouw zakelijk succes. Centraal hierbij staan het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw organisatie. Belangrijk is dat deze aansluit bij jouw doelgroep en wensen. Wat wil je bereiken met de site? Moet deze vertrouwen uitstralen, bijdragen aan meer leads of een informatief naslagwerk zijn? In onze ogen is een website altijd altijd maatwerk.

Wij bouwen jouw website met de laatste Joomla of WordPress software en leveren hem Google-proof op. Ook hierna blijven we jouw website monitoren en updaten. Zo blijft je website altijd snel, goed beveiligd en technisch up-to-date. En dat tegen aantrekkelijke kosten! Heb je meer nodig dan webdesign alleen? We helpen jouw ook met het vastleggen van een domeinnaam en hostingspakket.

Webshop

Wij ontwerpen en bouwen aantrekkelijken  gemakkelijk toegankelijke webshops. De vormgeving ervan wekt vertrouwen en nodig uit. Zo helpen we jouw bezoekers om snel en eenvoudig de juiste productinformatie te vinden en neemt de kans op een bestelling toe. Natuurlijk kunnen we diverse betaalmethodes integreren zoals iDEAL en PayPal. Dit zorgt er voor dat bezoekers op een veilige manier kunnen betalen door beveiligde verbindingen.

Content

Google houdt van websites met actuele en relevante informatie. Regelmatig nieuwe content publiceren is daarom goed voor je vindbaarheid in de zoekmachine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogartikelen, maar ook aan on-site SEO-teksten. Voor de vindbaarheid in Google is de hoofdregel nog steeds “Content is King” ofwel teksten is het eerste wat Google indexeert voor de ranking.

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig gebruikt maar liefst 96% van de mensen die online iets opzoekt Google als hun zoekmachine. Google speelt dan ook een hele belangrijke rol in het online zoekgedrag van jouw doelgroep. De concurrentie om op de eerste pagina in de Google zoekresultaten te komen is dan ook moordend te noemen.

Hiervoor biedt zoekmachine optimalisatie het juiste antwoord. Wij kijken gericht naar concurrentie en zoekwoorden om uw bedrijf in de zoekmachines naar voren te laten komen. Hiervoor is goede techniek achter jouw website nodig en goede content.

Social Media

Social media kanalen zijn er in vele soorten en maten. Bekend en toonaangevend zijn onder andere Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Elk van deze platforms ziet er net even anders uit. Bijvoorbeeld qua uitstraling, indeling en berichtopmaak.

Natuurlijk wil je met je onderneming graag herkenbaar blijven voor je doelgroep. Wij creëren daarom een uniforme uitstraling zoals in jouw huisstijl voor al je social media kanalen zodat deze laat zien waar je voor staat en je herkenbaarheid vergroot.